Nytt år och mängder av bröllopsplaner i kändisvärlden. Nyförlovade, bröllop som skjuts fram och äktenskap som förnyas. I år ser vi alla olika typer i kalendern, kanske är du själv en lyckligt lottad bröllopsplanerare? 

bröllopÅrets säsong av Bonde söker fru har passerat och kärleken flödar. Efter en sommar av obekväma kamerateam i hemmet, kärlek och svartsjuka bestämde sig Erik Bäckman att fortsätta sin kärleksresa tillsammans med Linnéa Åberg. Sedan dess har paret varit oskiljbara. Direkt efter inspelningen av programmet tog Linnea sina tillhörigheter och flyttade hem till Erik och gården. Nu under julhelgen tog Erik nästa steg. Med marschaller ute på en brygga överraskades Linnea och Erik ställde sig på knä och friade. Såklart svarade Linnea ja, men enligt paret blir det inte något bröllop förrän 2018. Även om det är en lång bit kvar har paret såklart redan börja planerat den stora dagen.

Ett annat fall är Danny Saucedo och Molly Sandén, landets pop-par, som även dem förlovade sig under förra året. Den bestämda tiden för bröllopet var hösten 2017, men eftersom Danny just nu är ute och turnerar med sin nya show räcker inte tiden till. Paret berättar att man skjuter fram det och väljer ett bättre tillfälle när allt lugnat ned sig.

Varför inte välja att förnya äktenskapet? Efter 18 år har kändisparet Victoria och David Beckham förnyat sina löften och åter igen bekräftat sin kärlek till varandra. Det var under en privat ceremoni i helgen som man sa ja till varandra för andra gången.

Planera ett bröllop

Bröllopsdagen i all ära, men alla bröllop ska någon gång planeras. Många delar ska tänkas igenom i minsta detalj och allt ska vara perfekt just på dagen D. Tänk på att:

  • Sätt en budget som man ska försöka hålla sig till.
  • Bestäm ett tema som du vill att dagen ska kretsa runt
  • Boka en festlokal och bestäm vad som behövs i inredningsväg
  • Skicka inbjudningar i tid, du vill såklart att alla bjudna kan komma
  • Men viktigast av allt: brudklänningen. Testa, testa, testa till att känns perfekt.

Såklart ska mängder av fler saker tänkas igenom utöver detta. Bröllopsplaner innebär dekorationer och väl utvalda detaljer för att man ska kunna känna sig så nöjd som möjligt. Här finns bra tips som hjälp på vägen: http://www.calligraphen.se/sv/artiklar/brollop/tillbehor_dekorationer/index.html